maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pälä pälä -postaus

Gallup tosiaan loppui tänään ja tässä lopputulos. Enemmistö siis toivoi jollain tapaa sekä kynsikisaa että arvontaa. Todennäköisesti järjestän siis kynsikisan ja liitän arvonnan esimerkiksi kynsikisassa äänestäneille. Katsotaan nyt, mutta kynsikisan tuomaristo on jo valittu :D Eilen illalla Facebookissa hihkaisin kolmelle kaverilleni ja kaikki suostuivat, jee :) Nyt vielä kun saisi ne palkinnot ja suunnittelun jossain välissä tehtyä. Malttakaa siis mielenne :)

Oli pakko vilauttaa teille näitä haun avainsanoja. Tämä taisi olla yhden päivän ajalta, en kyllä muista mikä päivä oli kyseessä.
Rakennekynsiin tosiaan olen tippejäkin käyttänyt, huonolla menestyksellä tosin. Tällä hetkellä tarramuotit on ihan ykkösjuttu!
Akryylikamat omistan kyllä, mutta niiden kanssa harjoittelu on haasteellista, kun tuo avokki ei oikeen käryttelystä tykkää. Sille käy kurkun päälle ja kun on kuitenkin laulaja niin vihaa kaikenlaista yskää ja vahvoja hajuja.
Kosmetiikkapakkia en omista, mutta Tarjoustalosta ostettu työkalupakki toimii kynsitarvikepakkinani :D 
Kynsilakan kuivumisaika vaihtelee lakkamerkeittäin todella paljon ja siihen myös vaikuttaa aluslakka, päällyslakka sekä pikakuivattajat. Myös lakkakerroksen paksuus ja määrä vaikuttaa suurelta osin kuivumiseen.

Tässä on niin pitkä lista, että taitaa olla avainsanoja yhden viikon ajalta.
Mulla on aika usein päiviä, kun ei mene niinkuin Strömsössä :D
Tuo blogiosoite ja postauksen nimi hämää! Miten joku on googlettanut tuon ja vielä ihan oikeilla hakusanoilla?? :D
Akryylikynsiin katso kommentti ylhäällä.
Toivottavasti joku löysi oikean blogin, missä on juttuja kissasta ja avopuolisosta :D
Facebook+kynnet+ii? Mikä ihmeen ii??? :D :D :D

Tässäpä tämmöinen sadepäivän höpötys teille lukijani. Jaksoitko lukea loppuun? :D
P.S. Muistakaa vastata uuteen kyselyyn!!

EDIT1. 23.7.2012. Jos tuo gallup ei toimi, voitte myös jättää kommenttina mielipiteenne!

4 kommenttia:

  1. Sullakin näitä ihme hakusanoja :D

    Hei laitoin tohon uuteen galluppiin "Osallistun, tottakai!" ja vote-niin näytti että "En osallistu (100%), ääniä annettu 1 kpl"! Sit "Muutin mieltäni" ja nyt näyttää, että kaks ääntä. Woot..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi moro tätä Bloggeria taas... Laitanpa kyselyn uudestaan, pikku hetki!

      Poista
  2. Rafflecopter-palvelu, mikä se on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rafflecopteria käyttää yleensä noi ulkomaiset bloggarit, kun järjestävät arvontoja. Se on sellanen yksittäinen ikkuna, missä painellaan nappeja, jotta saadaan arpoja. Esim:
      - 1 arvan saat, jos tykkäät blogista Facebookissa --> kyseisen arvan kohdalle aukeaa ikkuna, mistä voit painaa "Like"-nappia ja sen jälkeen painaa vihreää +1 -nappia. Arpa rekisteröityy suoraan Rafflecopterin järjestelmään.
      Rafflecopter myös arpoo voittajan itse eli kaikki arvat ovat siellä siinä järjestyksessä, kun osallistuja on ne laittanut. Voit jopa nähdä, kuinka mones osallistuja olet ja kuka on osallistunut ennen sinua :)Eli tässä tapauksessa esimerkiksi:
      - Tiia A. +1
      - Tiia B. +1
      - Tiia C. +1
      Eli periaatteessa toimii samalla tavalla kuin normaali arvan hankinta kommentoinnilla, mutta osallistujan ei koko ajan tarvitse skrollailla ylös ja alas tietääkseen, mitä arpoja saa. Pienellä Rafflecopter-näytöllä näkyy kaikki mahdolliset arvat ja se, mitä niiden eteen pitää tehdä :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!