sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Yhdeksäs teemapäivä: Inspiroidu blogista

Heippati taas :) On aika inspiroitua blogista! Olen todella kauan ihaillut erään blogin ulkoasua, varsinkin värimaailmaa. Inen lakkaleikit -blogissa on aivan syötävän hyvännäköinen tausta ja nätit värit! Nämä värit - taas kerran - päätyivät kynsilleni.

Pilvimani on yksi söpöimmistä manikyyreistä mitä tiedän! Tosin itselleni tulee aina sellanen fiilis, että pilvien on mentävä ekalla kerralla kohdilleen, ettei niitä vaan tarvitse ruveta poistelemaan ja uusimaan. Kaikissa kynsissä pilvimani ei ole täydellisin, mutta toisaalta tämä kynsieni muoto tuo oman haasteensa manin lakkaukselle. Ja mitä käytin?
- IsaDora 738 Blue Lagoon
- Essie Matte About You
- Kinetics Beginnings
- Lumene Sweetie.
Tungin sähköviilani lakkojeni kanssa samaan laatikkoon, koska tarvitsin sille turvallisen paikan ilman, että mitään pahaa pääsisi tapahtumaan. No, arvatkaapas mitä! Nyt sinne laatikkoon ei enää mahdu enempää lakkoja :D

Huomaattehan myös, että mikäli haluatte seurata blogia Twitterissä, se on nyt mahdollista :) Klikkaamalla oikealla palstalla olevaa sinistä lintua pääsette Twitteriin.

Ehdit vielä myös vastaamaan blogin kyselyyn, joka on tuossa ylimmäisenä oikealla palstalla. Tällä hetkellä johtoa pitää vaihtoehto, että 100 lukijan  täyttyessä olisi kiva pitää sekä lakkauskilpailu että arvonta. Vielä ehdit vaikuttaa!

Muistakaapa myös tuo CosMeryan alekoodi :) Saatte elokuun puolella tietää muutamasta tuotteesta lisää, mutta käyttämisen arvoinen koodi se on!

Tarkkasilmäiset huomasivat, että olen alkanut lisätä blogiosoitteeni kuviin. Harjoittelua tarvitsen tuon netistä imaistun kuvankäsittelyohjelman kanssa, mutta en aio ruveta sen ihmeellisemmin kuviani muokkailemaan. Että ihan raakoja kuvia tulette tulevaisuudessakin näkemään :D Ehkä joskus saatan jotain innostua kikkailemaan, mutta ei pelkoa, en joka postauksessa :)

Mites te lukijat, muistatteko te itse yleensä, mihin postaukseen olette kommentoineet? Itse olen niin lahopää, että postaukset unohtuvat ja joskus useiden viikkojen päästä saattaa tulla mieleen, että onkohan bloggaaja jo vastannut. Mites te, käyttekö te kurkkailemassa bloggaajan vastauksia? Olen nyt yrittänyt petrata ja ruveta käymään niiden lukijoiden blogissa kommentoimassa, keillä se blogi sattuu olemaan :) Ainakin heille on helpompaa saada vastaus omaan blogiin. Vai onko?

7 kommenttia:

  1. Oiiih! :D Olen niin otettu vaikken itse ole ulkoasuani suunnitellutkaan! Ei hitsi, kiitos päivän piristyksestä (: Ihanat kynnet sait tällä inspiraatiolla aikaan!

    VastaaPoista
  2. pilvimanit on kyllä hienoja! harmi kun omat kynnet on niiin kapeat että niihin on turha tällästä ruveta yrittämään..

    VastaaPoista
  3. Voi rakas ystävä.. :D Kommenttikentän alapuolella on kohta "tilaa sähköpostitse", sitä klikkaamalla saat sähköpostiin ilmoituksen, milloin sulle on vastattu! :))
    Eli siis kun kommentoit jotain, niin klikkaat siitä, jos haluat vastauksen kysymykseen..

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!