perjantai 21. joulukuuta 2012

Testing, testing...Failed

Ostin itselleni joululahjaksi pari soft stamping -laattaa. Toisen ostin MiMaxilta ja toisen Facebookin kautta. F1-laatan ostin Fabon kautta ja F14-laatan suoraan MiMaxilta. Molemmat laatoista löytyvät kyseisestä nettikaupasta ja sieltä löytyy muutama muukin ihana laatta :)
Soft-laatta F1Soft-laatta F14
Kuvat lainasin MiMaxin sivuilta. Tuohon F14-laattaan päädyin tuon hauskan delfiinin takia. F1 kävi myös mielessä, mutta onneksi sain sen sitten muuta kautta ostettua. Ihania, kauniita kuvioita, tosin en itse odota hetkeäkään osaavani käyttää useita eri värejä näiden kanssa leimatessa. Ehkä tuo F14-laatan "Love" ja sydämet sekä F1-laatan kaksi perhosta saisi juuri ja juuri leimattua kahdella eri värillä, muista en usko.
Omissa kynsissä pohjavärinä lahjaksi saatu China Glazen Adore, joka on aivan mielettömän kaunis, kylmä sininen. Tulipa sitten ideaksi, että nyt nyt heti tarttee päästä kokeilemaan soft stamping -laattaa. Laataksi valikoitui F14 ja siitä tuo delfiini. En omista tarpeeksi pigmenttisiä lakkoja, jotta olisin saanut delfiinin kunnolla näkymään tuolta sinisen syövereistä, mutta kaipa se edes sen verran näkyy, että kuvissa on jotain ideaa :D

Osan kuvista leimasin OPIn Skull & Glossbonesilla, osan Kineticsin valkoisella lakalla ja tuon peukun leimasin KoneHelsingin DC03-lakalla, joka on myös saatu. Tuossa peukussa on 1½ delfiiniä, koska Goshin Purple Heart ei toiminut leimaamisessa!

Meillä olisi vielä tänään viimeinen kaupassakäynti tiedossa ennen pyhiä. Kaikki lahjat on ostettu, mutta muutamia ruokajuttuja haetaan vielä. Huomenna haen vanhempieni luota meille kalaa, koska syödään aika kalapainotteisesti aina jouluna. Muhun ei iske mitkään laatikot, lihat, kananmunat, rosollit jne. "perus"jouluruuat. Syön yleensä jouluna lämminsavulohta, graavilohta ja kylmäsavulohta ja niitä menenkin hakemaan. Aion ensimmäistä kertaa itse graavata lohen, joten saa nähdä, mitä siitä syntyy!

Mites teillä nämä joulun ruokailutottumukset?

P.S. Nää kynnet kyllä lähtee vielä tänään...

1 kommentti:

  1. Meillä on kans kalapainotteista, kinkkua ei ole vuosiin ollut, eikä liioin rosollia tai laatikoita perunalaatikkoa lukuunottamatta :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!