tiistai 18. joulukuuta 2012

Universal Nails nro 49 & OPI - Bling Dynasty

Sain taannoin CosMeryalta toisenkin kynsilakan, nro 49. Kynsilakka on kaunis, persikkainen ja hyvin vaalea lakka, joka kuivuu miltei mataksi. Jos muuten haluatte käyttää pikakuivattavaa mattalakan kanssa, suosittelen erittäin lämpimästi Oriflamen Quick Dry Dropseja! Ei hävinnyt tästäkään lakasta mattaisuus, vaikka tiputtelin pikakuivattavia tippoja päälle :)
Älkää pelästykö kuivia käsiä ja muutenkin epäsiistiä ulkonäköä. Nämä kynnet ovat vielä kesken tässä vaiheessa. Kuvasin nämä jotta näette, millaiseksi lakka kuivuu. Lacquerizedin mukaan tämä lakka olisi varmaankin matan puolella, ei sentään satiinin :)
Semmoset niistä sitten tuli. Lakkasin vapaalla kädellä OPIa suurinpiirtein viistosti Universalin päälle, rajalle vapaalla kädellä Oriflamen koristelulakalla raja ja tarroja päälle. Ehkä ensi kerralla voisin käyttää ihan teippiä tällaisessa manissa ;) Kynnet olivat aamuun asti ilman tarroja, kun en vain millään keksinyt, mitä niihin olisi voinut laittaa. Huomaa kyllä kauas, että kädet on todella kuivuneet ja ryppyiset, vaikka niitä kuinka paljon rasvailisi.

Saa nähdä, lähteekö lakat tänään illalla töiden jälkeen ja vauhdilla :D

5 kommenttia:

  1. Kauniit koristelut! Lacquerized-linkkivinkki pääsee kovaan käyttöön :) Kiitos..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään :) Siellä Lacquerizedin puolella on tosi paljon yleishyödyllistä tietoa muutenkin :)

      Poista
  2. Olin jo ihan unohtanu ton oriflamen pikakuivattajan :) Jokos oot testannu sitä oriflamen uutta vaaleen vihreetä lakkaa? Kiinnotas tietää muitten mielipide lakasta, mull kun se oli ihan luirua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen testannut, mutta se ei ole vielä blogiin asti päässyt :D Munkin lakka kyllä oli luirua, mutta ei niin luirua kuin esim. Wet'n'Wildin Fuchsiarama. Sen sivellin sai olla rutikuiva, jottei lakka leviäisi sormille! Paan muistiin, että testaan vielä tuon mintunvihreän uudestaan ja myöskin postaan sen tänne :)

      Poista
    2. P.S. Sulta oli tullut toinen samanlainen kommentti, jätin sen julkaisematta, kun asia oli sama :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!