maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen paketti

Nyt se tuli, nyt se tuli ja mun sydämeni suli!!
Nimittäin Cesarsin paketti tuli! Viikonloppu on tuntunut niin pitkältä ja vetelältä, kun olen tätä pakettia odottanut hartaasti. Torstai-iltana tilasin ja perjantaina tämä olikin matkalla tänne Turkuun päin.
Mikäs se sieltä pilkistää?
Ansakin maiskuttelee paketin reunaa. Joko tunnistat laatan?
DRK-A -laattahan se sieltä paljastui! Ja Ansan oli sitäkin maistettava :D
Nyt taitaa hiukan paremmin näkyä muitakin kuvioita. Tosin lempparikuvioni (kissat) peittyvät suurimmaksi osaksi lampun takia. Joku oli laiska eikä jaksanut hakea lightboxiaan...
Siinä koko paketti kaikessa komeudessaan. Ja seuraavaksi tarkempaan esittelyyn paketin sisällöstä. En ala nyt etsiä linkkejä jokaiseen tuotteeseen, kerron kuitenkin tuotteen nimen ja käyttötarkoituksen, joten mikäli haluat saman, löydät sen CesarsSecretsin sivuilta :)
Leimauslaatta tarvitsee kaverikseen leimailuvehkeet! Valko-punapäinen XL-stamper scrapereineen. Cesarssin oma pikakuivattava päällyslakka ei kuulemma levitä leimoja.
Art Club Linerit Color Clubilta. Glitter-setti nro 2 muistaakseni. Josko sitä alkais totuttelemaan itseään glittereihin? Tilasin myös testiin Cesarssin Primer-kynän!
Tässä vielä Art Club Linerit. Läpinäkyvä on päällyslakka, joka taitaa tulla kaikkien settien mukana. Jos näistä innostun ja näiden käyttö osoittautuu helpoksi ja hyväksi, niin tilaan perusvärisetin myös, jotta saan mustan ja valkoisen linerin. Loput taitaa lähteä kirppikselle :D
Ja loput tuotteet. Konadin Princess-sarjan veikeä vihreä leimauslakka, musta ja valkoinen. Sain tilaajalahjana Color Clubin huulikiillon/huulipunan ja tarroja.
Tarrat on aika upeita! Raaskiiko näitä ees käyttää?

5 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia sä saitkaan itselles! <3 Musta vähän tuntuu, että jokainen suosii sitä tiettyä päällylakkaa ja sanoo ettei levitä leimoja, mutta mulla ainakin tuo Cesarssin pikakuivattaja levittää helpommin ne kuin joku muu esim. Poshe. Kerro sitten miten sulla kävi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin Cesarssin päällyslakasta, että jos sutasin edes vähän samasta kohtaa, mihin olin sutassut aiemmin, oli leviäminen taattua. Kokeilin sitä myös uuden Essieni päälle, joko Essie itse tai pikakuivattaja aiheutti kummallisen pallukan kahteen kynteen. Yllättävän upea ja nopea "kuivatusilmiö" sillä kuitenkin oli. Ehkä laitan uuden kerroksen ja kokeilen uudestaan ;)

      Poista
  2. Oi voi :) olen hyvin kateellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kateellinen tartte olla, ei muuta kuin itse ostamaan samat kamppeet :)

      Poista
  3. No eihän noita tarroja tosiaan raaski käyttää;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!