maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset kynnet

Vuodenvaihdetta vastaanottavat kynnet, joissa pohjana käytin Essien To Buy Or Not To Buy -lakka, jossa on aivan upea sini-violetti(/pinkki?) shimmer. Tosin se shimmer on aikoja sitten kadonnut, kun olen laittanut lakan päälle ensin Cesarssin pikakuivattajaa, sitten kaksi kerrosta Ginan mattalakkaa ja leimat :D Luulen, että käytin Cesarssin pikakuivattavaa päällyslakkaa jotenkin huonosti, koska se teki järkyttävät kaljut pallukat kahteen kynteen, kun sitä ensimmäisen kerran käytin. Lakkasin vielä toisen kerroksen, kuivatin sen ensin Oriflamen pikakuivattavilla tipoilla ja Essiellä. Vasta sen jälkeen jonkin ajan kuluttua laitoin uudelleen Cesarssin pikakuivattajaa ja se teki pallukat pikkurilliin. Siis mitäääh!!?? Cesars haisee kummalliselle, ihan kuin vahvalle mentholille, mutta se sentään tekee erikoisen vahvan kalvon kynnen päälle ja todella nopeasti, joten sitä olisi mukava käyttää...
Olisin toivonut, että tästä olisi tullut sellanen Wooow-efekti, kun pohjana toimi matattu lakka ja päällä kiiltävät leimat (DRK-A-laatta, CG Deviantly Daring), mutta eipä siitä sitten sellaista tullutkaan... Olen vielä menossa suihkuun, joten rasvaaminenkin jäi, kun laitan joka tapauksessa kädet yöksi hautumaan Oriflamen hanskoihin. En mä nyt mikään ihan huonokaan leimaamisessa ole, enhän? :)
Tässä vielä pari kuvaa, kun levitin kynnelle Essien Good to Go -pikakuivattajaa. Eihän se tietenkään tuo TBONTB-lakan shimmeriä takaisin, joten lakka näyttää ihan CG:n Sweet Hookilta. Söpöt ne näinkin on.

Kiitos kuluneesta vuodesta niin uudet kuin vanhatkin lukijat. Jaksatte aina kannustaa ja kommentoida, oli sitten kyse millaisesta manista tahansa :) Kiitos kanssabloggaajille, olen saanut teistä kavereita niin blogipiireissä kuin Facebookissakin! Kiitos Facebookin kautta seuraaville kavereille ja vieraille ihmisille. Kiitos teidänkin kommenteistanne tuhannesti. Tuokoon uusi vuosi teille kaikille kaikkea hyvää ja muistakaa pitää itsestänne ja läheisistänne huolta!

Ja nyt mä siivoon leimailupöytäni, pistän popparit mikroon ja alan kattoo jotain avokin valitsemaa leffaa.

Pssst! Vinkkejä siihen Cesarssin pikakuivattajaan kaivataan.. Ai niin, Cesarssilla on muuten ale, varsinkin Konadin leimauslakoissa ja laatoissa ;D

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!