perjantai 4. tammikuuta 2013

Essie x2 + DoRK-A

Moi kaikki! Onpas mennyt taas muutama päivä, kun en ole tänne postaillut. Totta puhuakseni vasta tänään olen päässyt vaihtamaan lakkaustakin, kun nuo iltavuorot eivät ole paras mahdollinen työvuoro lakkauksien uusimisen kannalta. Tänään kynsille pääsi kaksi Essietä (4 kynnelle Turquoise and Caicos ja yhdelle Mint Candy Apple). Ensin mainittu oli aivan hirveää lirua, nyt jo kaduttaa, että sellainen tuolla lakkalaatikossani edes pyörii! MCA peitti hyvin ja tasaisesti. Cesarssin pikakuivattaja ei tehnyt tällä kertaa kummallisia palluroita kynnelle, jokohan mä alan oppia käyttämään sitä?
Ensin lakkaukset ihan paljaina ja siistimättöminä. Huomatkaa vasemmanpuolimmaisen T&C:n epätasaisuus ja kaljuisuus kahden kerroksen jälkeen. Mutta kuten kynsikamuni sanoi, tuollaiset lirulakat ei haittaa leimojen alla. Eikä muuten haittaa tuon MCA:n pari ilmakuplaakaan :)
Tällaiset leimat DoRK-A-laatasta tällä kertaa. Vähän kummalliset lehdykkäiset, mutta kyllä ne tässä meneepi :D Jostain lehdistä puuttuu lakkaa ja jotkut ovat saattaneet suttaantua, mutta eipä se menoa haittaa!

Olen tässä koko ajan yrittänyt laittaa uudenvuodenlupaustani toteen, mutta tökkii hiukan edelleen. Vaikka ehkä kaikki eivät lupauksiaan halua jakaa, niin minä ainakin jaan tämän: yritän parhaani mukaan kommentoida aina niitä kanssabloggaajien postauksia, missä näen omaa silmääni miellyttäviä lakkauksia tai postaus on kirjoitettu jotenkin kivasti. Eli lyhyesti: pyrin olemaan parempi blogikommentoija tänä vuonna!

1 kommentti:

  1. Siulle olisi haaste blogissani http://pinkkipantteri.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!