maanantai 21. tammikuuta 2013

Viime päivien ostoksia

Mulla on vieläkin joku kummallinen blokki mun ajatuksissa siitä, etten muka voisi ostaa jotain tavaraa, jos sitä oikeasti tarvitsen (haluan). Tämähän tietty johtuu puhtaasti siitä, että opiskeluaikana kaikki rahankäyttö piti olla todella tarkkaa, jotta sai ruokaa ostettua viimeisellä viikolla ennen opintotuen tipahtamista tilille.

Käytiin eilen avokin kanssa Skanssissa, kun meidän piti ostaa imuriin pölypusseja ja hiirimatto. No, molemmat unohtui sitten, kun pyörähdettiin Anttilassa ja löydettiin koreja, joihin saan nätisti tungettua kynsikamoja. Ja koska olohuoneemmekin on kokenut pienen uudistuksen, tässäpä näette uuden lakkalaatikkoni (korit siis Anttilasta):
Ylälaatikosta löytyvät kaikki ylimääräiset kynsilakanpoistoaineet, vanulaput ja vanupuikot. Metallisessa boxissa on kaikki koristeluvälineet eli sieltä löytyy mm. fimoja, strasseja, tarroja, water decasseja, Swarowski-timantteja, flock-jauhetta... Rakennekynsiuuni mahtuu hienosti laatikkoon, samoin kaikki rakennekynsissä (geeleissä) tarvittavat välineet mahtuvat tuollaiseen valkoiseen koriin, minkä ostin. Etualalla "salonki"kynsilakat eli China Glazet, OPIt ja Essiet.
Alemmassa laatikossa on kaikki "marketti"kynsilakat, mm. Ginat, Kineticsit, IsaDorat, Models Ownit... Etualalla viimeistelyyn sun muuhun käytettävät tarvikeet eli öljyt, kynsinauhojen siistimiseen käytettävät kynät, aluslakat, päällyslakat, pikakuivattajat... Nopea silmäys paljastaa, että meille on myös muuttanut Seche Vitet ja Seche Restore ;) Ylimääräisenä laatikossa lojuvat aukaistu vanulappupaketti, foliota, sakset, kynsinauhasakset ja ylimääräiset leimailuvehkeet.

Tämä laatikosto on siis Ikeasta hankittu kahden laatikon Sveio, lempinimekseen saanut pikku-Veijo. Meiltä löytyy myös viiden laatikon Sveio, joka on iso-Veijo :D

Löysin myös tällaiset ihanuudet Anttilan alelaarista! Nämä korit olivat niin korkeat, että juuri ja juuri eivät mahtuneet pikku-Veijoon, joten saavat jäädä somistamaan olohuonettamme sen päälle.
Toinen näistä vihreistä laatikoista pitää sisällään leimailuvehkeet eli lakat, stamperin, scraperin, DoRK-A-laatan ja kierrevihon, jossa pienemmät laatat on kivasti muovitaskuissa :)

Kun poistuimme Anttilasta, käväisimme Kicksissä, josta siis mukaan suorastaan liimautui pari Seche Viteä ja yksi Restore. En meinannut koko Restorea löytää, kun eivät olleet Viten kanssa samassa hyllyssä :D Onneksi erittäin asiakasystävällinen myyjä suostui kipittämään ja hakemaan sen. Kicksistä poistuttuamme ja kävellessämme kohti parkkipaikkaa (parkkiluola se kait on) satuin vilkaisemaan Bag Stagen alehyllyyn. Siellä tönötti edelleen se Björn Borgin laukku, jota olen himoinnut keväästä saakka. Nojuu, sehän piti sitten käydä ostamassa. Olen tosin himoinnut sitä isompaa versiota, mutta tämä pienempi versio tuntui tällä hetkellä hyvältä.
Kuten huomaatte, sinne sopii vallan hyvin kaikki tarvittava: lompakko, hanskat ja puhelin. Isompi versio olisi ollut ehkä pari kertaa tätä suurempi, mutta isoja laukkuja mulla on jo ihan tarpeeksi ;) Ai munko lempivärini vihreä...?

Teinpä sitten kynnetkin vielä ja niistä tuli noh...tuotteita ei voi syyttää, tekijää kylläkin :D Kynnet ovat aika paksut, mutta toisaalta eivät ainakaan raavi lapsia, jos täytyy joku nostaa lattialta ylös. Eivätkä myöskään taitu yhtä helposti. Kuulostaapa kauheelta selityksien tulvalta ;) Nojuu mutta pointtini näissä kynsissä oli se, että pääsin ekaa kertaa kokeilemaan Mosaicin preppiä, primeriä, top geliä, no linesia ja Snow white -gel painttia. Niin ja tuon kummallisen pinnan kynnelle teki Color Club Art Linerin top coat!!
Tämän lähempiä kuvia ette tule saamaan näistä kynsistä :D Ovat vain hätävarana, jos joskus satun toimimaan ilman kynsilakkaa, kuten tänään töissä tulee käymään. On edes jotain yllä. Ranskis meni ihan liian syvälle varsinkin vasemmassa kädessä. Kynnet näyttävät muutenkin kömpelöiltä. Nooh, jos nämä kestäisivät sinne Kuopion reissuun asti niin olisin todella, todella tyytyväinen :) Tällä hetkellä rumuutta näissä korostaa CC:n hopea Art Club Liner, joka oli yllättävän löysää ja valui ainakin yhdeltä kynneltä sormelle asti. Ja se top coat, siis mitä ihmettä!? :D Ehkäpä parasta olisi ottaa tämäkin "koristelu" pois ennen töihin lähtöä.

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!