torstai 14. maaliskuuta 2013

China Glaze - Lemon Fizz

Vihdoinkin sain yövuorossa lakattua kynteni! Eka kokeilu meni täysin pieleen, ei muistella sitä, mutta China Glazen Lemon Fizz tuli ja pelasti tilanteen :)

Kuvien väri näyttää muuttuvan sen perusteella, otinko kuvat nojaten löhötuoliimme vai makuuhuoneen ikkunan vieressä :D Hieman tuo punertavuus häiritsee lakan oikeaa värisävyä, mutta eivät nuo sinertävätkään kuvat sitä oikeana esitä. Lakka ei suinkaan ole luonnossa noin vaalea, vaan kellertävämpi. Olin tyytyväinen lopputulokseen enkä saanut sitten aikaiseksi edes koristella tätä. Tykkään näistä tällaisenaan. Lakka levittyi hyvin ja kuivui myös, hieman jostain kynsistä tulee esiin kaljumpia kohtia, mutta ei se haittaa. Ei niitä näe, jos ei kunnolla tiiraile.

Nyt on pakko pitää puolustuspuhe noille mun kynsinauhoille :D Levitin paksun kerroksen Cuccio Naturalén käsirasvaa aamulla, kun menin nukkumaan ja vedin puuvillahanskat päälle. Kun heräsin joskus 6-7 tuntia myöhemmin, kynsinauhat olivat edelleen tuon näköiset. Voi kevät, tule jo, etteivät kynsinauhani kuivu täysin korpuiksi!

Tänä yönä pitäisi lakkailla jotkut keveät, huomaamattoman siistit kynnet, koska huomenna lähden käymään yhdessä jännässä paikassa :P Siitä lisää myöhemmin, jos niikseen tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!