lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tiedoksenne

Nyt on ollut hirmuisesti eri blogeissa juttua siitä, että ainakin Google Reader lopettaa toimintansa keväällä. GFC:n ja siis Google Käyttäjäraadin kohtalo on ainakin itselleni erittäin epäselvä. Millä ihmeellä mä sitten blogeja luen, mikäli en saa niitä näkymään tänne Bloggerin lukulistalle!? Ei saisi eikä kannattaisi panikoida ennen kuin joku viisaampi ja fiksumpi asian mulle selittää. Törmäsin Passion For Nails -blogin kommenteissa tällaiseen linkkiin, missä asiaa hieman avataan.

Älkää kuitenkaan vaipuko epätoivoon! Onhan meillä aina Facebook, Blogilista ja Bloglovin! Olen tarkistanut, että myös näiden eri nettisivujen linkit toimivat ja vievät sinut oikeaan paikkaan, mistä pääset blogiani lukemaan. Huomatkaa Bloglovinin kautta lukevat, että blogini entinen osoite (pinjeta.blogspot.fi) näkyy edelleen Bloglovinissa, mutta nykyinen uusi osoite on sinne myös lisätty!

Muistakaahan myös blogini kynsikilpailu! Tiedossa on hienoja palkintoja niin kynsikisan voittajalle kuin arvontavoittajallekin ;) Nyt mä voisin yrittää tehdä omiin kynsiin liukuvärjäyksen, napata kuvat, kun on jälleen kaunis, aurinkoinen päivä ja pestä lisää pyykkiä!

5 kommenttia:

  1. hitto inhoon kaikkia muutoksia enkä tajuu tätä yhtään vaik monessa blogissa jo mainittu ,kääk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä :( Pitäis kai etsiä joku virallinen Googlen tiedoksianto asiasta, mutta laiska kun oon.. :D

      Poista
  2. No vooi kakka. Miten sitten tietää kuka lukee ja miten? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuolla Bloglovinin puolella näin kyllä seuraajat (aamulla huikeat 2 kpl) mutta harmi vaan kun ei kaikki sitä palvelua käytä :(

      Poista
  3. Ihan persiistä suoraan sanottuna tälläset muutokset. :(

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!