sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

China Glaze - For Audrey

Kun Adenina muutama viikko sitten ensin myi Chinan OMG-kokoelmaa ja sitten seuraavana päivänä Chinan Tronica-kokoelmaa, pistin itselleni tietysti tulemaan pari lakkaa molemmissa tilauksissa. Tronicasta muuta kiinnostavaa ei tarttunut mukaan kuin Laser Lime, tuo upea vihreä scattered-holo, mutta ajattelin tilata kuitenkin toisenkin lakan samoilla postareilla. Ja tuoksi lakaksi valikoitui For Audrey.



For Audrey on lakka, jota olen pitkään miettinyt, tarvitsenko, haluanko, ostanko, etsinkö... Nyt se tuli sitten tilattua ja ah, en voisi olla tyytyväisempi! Yksi kerros peittää todella hyvin, mutta valoa vasten kärjet hieman kuultavat läpi, hyvin vähän tosin. Väristä en tosin osaa päättää, onkos tämä nyt sitten turkoosi vai vaaleansininen. Vai jotain siltä väliltä. Ehkä enemmän turkoosi kuitenkin.

Munhan piti koristella tämä jotenkin. Kysyin jo ehdotuksiakin tämän kaveriksi ja violettia tai liilaata ehdotettiin. En kuitenkaan koskaan saanut mitään aikaiseksi, mutta onneksi For Audrey on mielettömän kaunis lakka yksinkin. Seuraava vapaapäivä (=lakkauspäivä) on tiistaina, joten toivottavasti palataan silloin asiaan :)

Loppukevennykseksi pari kuvaa Ansa-pyykkitarkastajasta.



7 kommenttia:

  1. Miten sulla ei ole ollut tuota lakkaa jo? Ja väri ei ole vaaleansininen, ehkä turkoosi tai pikemminkin minttu :P Ansa näyttää kuvissa hämmentävän suurelle, kun on livenä niin pikkuinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu se ei ainakaan ole!!! :D :D :D

      Poista
    2. http://www.cosmeticsaficionado.com/wp-content/uploads/2012/02/IMG_9247.jpg
      http://www.flickr.com/photos/charme_cosmo/5873785832/

      ;)

      Poista
    3. Ei tää silti mun silmään oo yhtään minttu :D

      Poista
  2. Toi For Audrey on kyllä ihan maailman upein tuon värinen lakka <3

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!