lauantai 2. elokuuta 2014

Lahjaringistä saatuja ja ostettuja

Eilen lakkasin kynnet Cadillaquerin The Woodsilla (etu- ja keskisormi), Hare Polishin For Margot Tenenbaumilla (nimetön) ja Essencen Ice Skates On!illa (peukku ja pikkurilli). Leimasin Cesarssilta ostetulta DRK-A-laatalta kukat Cadillaquerin päälle ja yritin leimata Essencen päälle, mutta eihän ne leimat mihinkään näy. Leimoissa käytetty Color Clubin vihreää holoa, nimeä en nyt muista ja lakkapullon nimilappu kadonnut. Joka tapauksessa on siitä kokoelmasta missä on vaaleat ja tummat sävyt :-)

Cadillaquer peitti kahdella kerroksella ja levittyi upeasti. Tykkään väristä ihan himona! Katselin tätä Mi Nailsillä, mutta en ostanut. Onneksi nyt sain lahjaksi!

Hare Polishilta odotin parempaa laatua. Kynsillä kaksi kerrosta ja kuultaa läpi. Huomatkaa, että lakassa on kultaista glitteriä! Olen aika varma, että lahjarinkini yrittää hitaasti mutta varmasti totuttaa minut glittereihin...

Kynsitapaamisessa ostin kynsikamulta tuon Essencen. Ensi kerralla alle on laitettava joku lakka, se vaan ei peitä yksin.

Jäi jotenkin tunkkainen fiilis näistä. Ensi kerralla mukaan joku todella pomppaava väri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!