perjantai 1. elokuuta 2014

Zoya - Aurora

Vihdoinkin sain lakattua kynnet! Olin kynsiystävän luona kylässä kahden muun kynsiystävän kanssa. Tuli ostettua lakkoja, myytyä lakkoja, saatua lakkoja ja lakkailtua.

Jo kotona valitsin mukaani tämän upean Zoyan Auroran. Ei olisi edes tarvinnut ottaa kotoa lakkaa mukaan, koska paikan päällä sain kaksi lahjaringin lakkapakettia ja tein paljon vaihtokauppaa. Nyt on taas paljon uusia lakkoja millä lakkailla!

Edellisessä postauksessa kerroin ohimennen pikkurillin tapaturmasta. Eräs lukijani kommentoi, että haluaisi tietää, mitä on tapahtunut. ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE, JOS ET KESTÄ TOTUUTTA!!

Otin sunnuntaina reppua pois selästä ja pikkurillin kynsi jäi paitaan tai reppuun tai johonkin kiinni. Ensin luulin rakennekynnen lähteneen irti, mutta aikani kiroiltuani ja kynttä tutkailtuani huomasin luonnonkynnen olevan irti yli puolivälistä matkaa. Studio Zofinan kynsimuotoilija viilasi rakennekynnen pois ja laittoi suojaksi vain geelipäällyslakan. Tässä sitä nyt sitten kasvatellaan pois ja toivotaan kynnen jatkavan normaalia kasvua.

Ja kuten huomaatte, uudet rakennekynnet tehtiin, vaikka kivulias onnettomuus olikin osittain niistä johtuvaa :-D :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!